Färdtjänst


[ Finns även på Facebook: En färdtjänstresandes dagbok ]

Var har jag hamnat?

Hej där! Du har hamnat på en speciell sida på en blogg skapad för att sammanfatta och presentera inlägg som handlar om hur dåligt färdtjänsten fungerar för mig och andra som lever i Marks kommun och har Västtrafik som utförare.

Jaha, men vem är du då?

Jag heter Pierre och är född gravt närsynt vintern 1973. Jag var alltså killen som först vid fyra års ålder fick glasögon, aka flaskbottnar, och upptäckte för första gången hur hemska 70-talets storblommiga tapeter var. Dessa flaskbottnar som blev allt tjockare ju äldre jag blev och ju mer min kropp och mina ögon växte skänkte mycket glädje till många i högstadiet och uppåt som ville ha "en gratis fylla" och snodde dem.
De stora problemen började dock när jag började närma mig medelåldern. Det som är dåligt när man föds blir fan inte bättre av att drabbas av åldrande. Mina ytterst sköra och ömtåliga näthinnor började brista här och var och lämna massa ärrvävnader som saknar synceller och skapar blinda fält. Två synnervsinflamationer och begynnande gråstarr gör sitt med.

Men vem  bryr sig om dig och din färdtjänst?

Alla borde bry sig, även om vi inte sitter i samma båt i dag kanske vi gör det i morgon. Alla kan drabbas av sjukdom och olyckor, att engagera sig är som att teckna en försäkring, man önskar inte behöva råka ut för att använda den men det är bra med en fungerande försäkring i fall olyckan inträffar.
Även om du inte vill bry dig och tycker att min sårbarhet och självutlämnande nakenhet är bara underhållande är du välkommen att läsa.

Jaja, men sluta babbla och visa mig allt elände!

Varsågod att läsa från alla länkar nedan:
Mina Youtube-klipp (Filmtajm!)
Färdtjänst i lokalmedia
Mina inlämnade klagomål
(Ps. Om du tycker klagomålen är få ligger inte alla upplagda än och nya tillkommer hela tiden.)Share/Bookmark