2023-02-21

Klagomål 2022-09-08


Andra gången på samma vecka det inte finns bil till mig hem från jobbet, när det ska.

Vad jag skrivit till Västtrafik

Hej,

Blev strul för andra gången denna vecka med min förbokade arbetsresa på rullande beställning. Tanken är enligt överenskommelse mellan er och mig att jag ska få komma från jobbet 17.15.

 Ni ringer upp och meddelar att ni har en bil tidigast 18.35 med fordon från utanför kommunen. Eftersom jag vet att ni aldrig håller de tider ni meddelar vid försening och omplanering och det inte är ett fordon med lokal anknytning så säger min 7 års långa erfarenhet att 18.35 i praktiken nog är minst 19.00. Jag avböjde därför ändringen och beställde anhörigtaxi.

Noterar att det är torsdag i dag. Får vi en anledning att höras i morgon igen tro? Hur som helst kanske dax att på nytt lyfta mitt tidigare krav med en egen busskur utanför arbetsplatsens grindar.

Hälsningar

Pierre Eriksson
XXXXXX-7XXXX

Västtrafiks svar

Hej Pierre,

Vi är ledsna för att vi inte kunde hålla den tid som vi hade lovat på din resa den 8 september 2022 och ber om ursäkt för detta. Som en kompensation för det som inträffat kommer vi att ersätta dig med 250 kronor som vi hoppas att du får glädje av.

...

Vänliga hälsningar

VÄSTTRAFIK AB
Kundtjänst

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar