2023-02-21

Klagomål 2022-09-13


Ny vecka, nya arbetsresor, men med samma gamla fordonsbrist...


Vad jag skrev till VästtrafikHej, 

 Då var vi där igen. Man hinner knappt få svar på senaste inlämnade klagomål innan det är dags att skriva ett nytt.

Det är återigen det här med min arbetsresa hem. Den ska gå 17:15 inte 18:23.

Ni kan inte hävda fordonsbrist vecka efter vecka utan åtgärda. Byt däcket på bilen någongång. Ställ en annan bil i Mark. Ring in bilarna från utanför kommungränsen med en framförhållning så framkörningstiden motsvarar tiden man ska hämtas på. Ännu bättre skicka bilen en timme före jag ska hämtas så kan någon vänta på mig i stället. Merkostnaden kan Åsa Björk betala privat.

Hälsningar

Pierre Eriksson

Västtrafik svarar


Hej Pierre,

Tack för att du hörde av dig till oss på Västtrafik. Vi ser att du drabbats av återkommande förseningar på dina resor och vi är uppriktigt ledsna över de problem detta orsakat dig.

Vår absoluta målsättning är att varje resenär ska känna sig trygg med att resorna fungerar som förväntat . Vi arbetar på många olika sätt för att säkerställa det. I ditt fall har vi inte lyckats så bra som vi skulle vilja, men vi fortsätter kontinuerligt vårt arbete med att fånga upp och korrigera eventuella brister.

Dina synpunkter är en viktig del i vårt arbete så att vi kan säkerställa just dina resor. Återkom gärna till oss om förseningar fortsätter. Vi utreder varje synpunkt som inkommer . Du kan ringa oss på 020-91 90 90 eller maila till synpunkt.anrop@vasttrafik.se .

Vi hoppas att dina resor med oss framöver skall fungera på ett bättre sätt.

Vänliga hälsningar

Kundtjänst

*** Efter detta svar fick jag ytterligare ett mail att de skulle även kompensera mig med 250 kronor ***Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar