2019-03-30

Klagomål 2018-09-12

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Ännu ett exempel då man får åka anhörigtaxi till jobbet för att somliga inte kan hålla överenskommelsen man har vid bokning av arbetsresan.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej! Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX, som fick avboka min arbetsresa för den 12/9 på grund av en försening som inte gjorde att jag kunde vara framme senast framme tid. Var bokad till 8:20, ca. 8:25 fick jag kontakt med förseningslinjen de ringde runt medan jag satt på vänt så ca. 8:30 får jag svaret att taxin är 20 minuter sen. Vet inte om de räknade 20 från ursprungstiden eller 20 min från nu när jag ringde. Spelar ingen större roll hade de kommit 8:40 hade jag ändå blivit 5 minuter sen till stämpelklockan (15 min restid till jobbet). dessutom kunde taxin vara senare än utlovat och komma senare än 8:40, samt kunnat vara samåkning. Jag avböjde resan som jag visste inte skulle ta mig dit i tid hur man än vrider på det och blev skjutsad av anhörig och stämplade in på jobbet med 2 min till godo. Tur man inte bor i ensamhushåll utan har anhöriga som får ha jourverksamhet som back up....

Vad Västtrafik har svarat

Inte funnit ett svar än i högen av alla svar, men om/när jag hittar det står det säkert att de är hemskt ledsna. Det har det stått i dem alla hittills.
Så här brukar dock ett svar se ut från Västtrafik.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar