2019-03-30

Klagomål 2018-08-03

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Horred och Kinna en och samma ort enligt Samres ABs (underleverantör till Västtrafik) bokningscentral belägen i Moldavien.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX här igen med missnöje över er egen bokningscentral gällande färdtjänstresa 3 aug. 23:55.

För det första var det massa missförstånd med adress. jag bokar Stationsgatan 1 i Kinna. Han frågar om jag ska åka från Textilgatan 1, enda gemensamma nämnare och nyckelord och kanske ungefär så mycket mottagaren förstår av svenska är ordet "Ett"? Hur kommer ens Textilgatan in i bilden då jag inte nämnt det? visserligen brukar jag åka från den adressen ofta på onsdagar... Kartlägger Västtrafik mitt resande?

Sedan fråga om det är färdtjänst eller arbetsresa. trodde att avtalet var skrivet att man bara fick resa mellan hemmets och arbetets adresser? Stationsgatan 1 i Kinna är varken adress till arbetsplats eller hemmet för min del så irrelevant fråga.

Sedan det med tiden jag säger 24:00, midnatt och han dillar om 4:00... Efter massa stopp och belägg får jag i alla fall Stationsgatan 1 och 23:55.

När klockan börjar närma sig avresa ringer taxiföraren och undrar var jag är för han kan inte se mig. efter lite ordväxling konstaterar vi bägge att det inte är så konstigt då han är i Horred på Stationsgatan medan jag som vart i Kinna hela kvällen är på Stationsgatan i Kinna. tur att det var taxibolaget IZIGO så jag fick bli hämtad. hade det typ vart Kurir hade de nog skitit i mig mitt i natten är min känsla.

Västtrafik har svårt att råda över diverse taxibolag men borde ju kunna styra upp sina egna obskyra bokningscentraler ni själva valt att outsourca i länder som inte förstår riktigt svenska eller sett Västra Götaland, inte alls för mycket begärt alls.

Vad Västtrafik svarat

Vad jag minns tog Västtrafik på sig delvis att det blivit fel men hänsköt en del av ansvaret tillbaka på mig som inte rättat operatören när den upprepar adressen som Stationsvägen i stället för Stationsgatan på ljudinspelningen. Det var det som är problemet beställaren var så dålig att man fick rätta allt och hela samtalet var rörigt.
Här är ett exempel på hur ett svar från Västtrafik brukar se ut.


Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar