2019-03-30

Klagomål 2018-01-12

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Detta var visst en arg vecka från min sida vilket det också verkar finnas en anledning till. Skickar två ditresor till arbetet en dag och ingen istället nästa dag. denna vecka hade Samres ABs (underleverantör till Västtrafik) personal i Moldavien överträffat sig själva.

Vad jag skrivit till Västtrafik

Hej Pierre här med personnummer XXXXXX-XXXX här. Vad hände med mina arbetsresor jag beställde i söndags för denna vecka? Antecknade noga dag under samtalet och fick följande tider: mån 8:10-18:15, tis 7:20-17:20, ons 8:10 -(ingen återresa bokad avsiktligen av mig), tors 7:20-17:15, fre 8:20-18:15.

Så var det sagt och SÅ HÄR BLEV DET!

Mån-ons ok! Torsdag hämtad 7:20 MED BIL ETT! Runt 8:20 Kommer BIL TVÅ och tjafsar med mina anhöriga om att om att jag ska åka till Skene Järn nu. Fre får jag ringa förseningslinjen och får höra att det finns inga bokningar alls för dagen. inte ens hemresa trots att jag inte gjorde åt mina båda hemresor på torsdagen på sdamma sätt som jag gjorde åt två ditresor på raken utan resa hem emellan!!!

Rak och enkel fråga som jag kräver ett jävligt bra svar på! Nu är det fan slut lekt med mig från er sida, ni har fan haft era "roliga pranks", bara kolla hur många gånger jag suttit vid datorn och skrivit.

Frågan är kort och gott hur inkompetent får ett bolag som har hand om människor i beroende ställning? Ni är ju samma klass som ökända PostNord men de fraktar gods inte människor. Hur kan man boka två arbetsresor samma morgon till samma adress med en timmes mellanrum utan resa åt andra hållet utan att tycka att det är konstigt?

Jag hade behövt 8:20 resan i dag när jag började 8:50, inte i går när jag började 7:50 och dessutom redan blivit upphämtad och körd 7:20. DÄREMOT kanske någon annan färdtjänstresenär velat haft min extra bil....

I stället fick min mor köra mig till jobbet. Hon känner sig uppbunden att aldrig kunna åka bort innan jag är hämtad och finnas som back up. Det är ert fel att hon är uppbunden på mig. Tidigaste panikbokade "rädda situationen" resa jag blev erbjuden var en resa planerad framme 9:30. Sorry jag börjar 8:50 fredagar inte 9:30, har heller inget flexjobb. men va fan morsan kastar på sig kläderna i stället! Fan ta er!

Vad Västtrafik har svarat

Hittar inget svar i inkorgen så troligen har de svarat via fysiskt brev. Lika troligt innehöll svaret inget vettigt förutom sedvanliga ursäkter.
Här kan man se hur ett standard svar från Västtrafik brukar se ut.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar