2019-03-30

Klagomål 2018-10-17

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Ingen körorder skickades ut och därmed kom ingen bil och jag fick tigga privatskjuts för att komma i tid till arbetet.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej! Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX här.

Fick avboka min arbetsresa som skulle ägt rum i dag (17 okt) kl. 7.45. Någon körning hade inte skickats pågrund av ”Tekniskt problem”. Kunde dock få en ny bokning 8:30 men den skulle Såfall inte lämna av före 9, då har redan jobbet börja. För att komma i tid fick jag avböja och tigga skjuts av anhörig. Senast jag fick göra samma sak var förra lördagen... Mina anhöriga får köra mig till jobbet engång i veckan två veckor i rad. Detta funkar inte.

Vad Västtrafik har svarat

Inget svar funnit i datorn så kanske finns i brevhögen. de är dock säkert hemskt ledsna.
Här kan man läsa hur ett svar från västtrafik brukar se ut.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar