2019-03-30

Klagomål 2017-11-23

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Bilen jag skulle åka med blev så trasig att inte ens telefonen funka så föraren kunde inte självmant meddela haveriet så ersättningsfordon kunde skickas tidigare. Inte heller telefoner från kollegor på taxibolaget tycktes funka efter haveriet av fordonet.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej! Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX här. Min arbetsresa blev inte så lyckad i morse. Bilen som var beställd 8.20 dök inte upp alls. Var taxibranchens svar på PostNord, Taxi Kurir, som skulle hämta mig. Ringde förseningslinjen som fick ringa taxibolaget som sa bilen gått sönder (betoning på sa dessa litar jag inte ett skit på). Om det är sant så måtte bilen vara totalhavererad och samtidigt haft sönder varenda jävla telefon i företaget för gick ju inte ringa mig eller Västtrafik och meddela att de var utan fordon. Nästan vid 9.00 dyker ersättningsfordon från Sverige Taxi upp, vilket är ca:10 minuter efter jag börjat jobba. 9:15 det vill säga 25 minuter efter mitt arbetspass börjat var jag framme.

Jag börjar se ett mönster här. Förra veckan var jag sen med några minuter en morgon med då taxin var 15 minuter sen. Det var också en hämtning där ni gett mig tiden 8:20. Jag säger nämligen aldrig själv när jag vill åka utan är så ödmjuk och bara meddelar när jag senast måste vara framme och sedan är resten upp till er. Denna gång var det en bil från Sverige Taxi med en förare som knappt visste fram och bak på bilen. Ser ni också en gemensam nämnare? 8:20 och tydligen bara fordon från mer eller mindre tveksamma bolag tillgängligt, hint... hint.

Västtrafik är skyldig mig en halvtimmes lön. 25 min i dag och typ 3-5 minuter förra veckan. har tyvärr inte flextid och får löneavdrag samt visar mig opålitlig att passa tider så skicka bilar som kan vara punktligare tack. Ps. Bilden föreställer stämpelklockan på jobbet.

Vad västtrafik svarade

Att de är ledsna och kompenserar med 500kr.
Här finns ett exempel på hur ett svar på klagomål brukar se ut i sin helhet.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar