2019-03-24

Klagomål 2019-03-20

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Västtrafik leker tvärtom-leken och bokar fordonet att hämta där jag skulle bli lämnad och lämna där jag skulle hämtas...

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej, Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX gällande min arbetsresa till arbetet idag onsdagen den 20 mars. Bokade alla mina arbetsresor för veckan i söndags eftermiddag och eftersom jag inte jobbar natt och ska åka hem från rbetet på morgonen bokar jag alla resor sedan 2015 FRÅN Aratorpsvägen 9K i Fritsla (mitt hem) TILL Varbergsvägen 31 i Skene (mitt arbete), och inte tvärtom. Samres AB i Moldavien ringer på morgonen och då är bilen på Varbergsvägen (där jag ska bli lämnad) och ska köra mig till Aratorpsvägen (där jag befinner mig)... *SUCK*

Hade det inte varit för att hade en tidig hämtning (7:05) och tillsynes utan samåkning kom jag ändå i tid till jobbet. Hade jag däremot fått körning senare och/eller samåkning hade detta skitit sig fullständigt och jag hade fått åka med anhörig-taxin som varje morgon ändå måste stå standby med tanke på hur ofta det strular.

Vad Västtrafik har svarat

Ber om ursäkt för felbokningen och kompenserar mig med 100 kr.
Via denna länk kan du se hur ett standardsvar brukar se ut från dem.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar