2019-03-16

Klagomål 2019-03-15

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

En timmes försening, spelar visst ingen roll om man slutar 17 eller 18 man är hemma samma tid ändå strax före 19. Verkar som funktionsnedsatt och arbetande person med arbetsresor i Marks Kommun inte ska kunna ha ett liv på vardagskvällar. Kan inte vara med i föreningsliv med träning på fasta tider. Kan inte bestämt bestämma gemensam måltid med familj. Jag kommer när jag kommer om jag kommer. Här är ett kort videoklipp jag spelade in (måste ju sysselsätta sig lite när man väntar): https://youtu.be/XwtBOtQgpv8.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX undrandes vad som hände med min arbetsresa hem fredagen den 15 mars? Den var bokad till 17:25 och en bil kom efter två samtal till förseningslinjen efter 18:20. Jag slutar 17:05, vid beställning söndagen veckan innan fick jag hämtningstid 17:25, sedan lägger ni på en timmes framkörningstid och jag är hemma 18:43. jag godtar inte detta!

Vad Västtrafik har svarat

Hej Pierre,
Vi ber om ursäkt för att du fick vänta på bilen den 16 mars 2019. Förseningen berodde på att
föraren ej tryckt fram sina körningar i tid. Vi har lagt in en avvikelse på föraren.
Som en kompensation för det som inträffat kommer vi att ersätta dig med 200 kronor som
vi hoppas att du får glädje av.
Så här ser ett exempel på standardsvar från Västtrafik ut.

Kundtjänst har skrivit fel datum i sitt svar när de skriver 16 mars. Jag jobbar inte lördagar.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar