2019-02-24

Jag anmäler inte allt

Logga med svart bakgrund med vit text En färdtjänstresandes dagbok med schablon av vit käpp och en vit taxi.

När man läser här om färdtjänst kan man kanske tro att jag är en övernitisk gnällspik men faktum är att jag anmäler inte allt och alla alltid. I bland kan jag se rimligheten med att bilen är sen eller att föraren ber om hjälp på ett rimligt sätt och löser problem smidigt. Här tänkte jag samla exempel på när jag kunnat klaga men valt att inte göra det.

2019-02-04

Föraren på snudd 30 minuter sen men det var väldigt mycket snöslask på vägen och föraren körde tryggt och bra. Tiden att utföra den säkra resan upplevde inte skilja så mycket i tid som vid god väglag att det helt motiverade en halvtimme försening. Jag är tillräckligt nöjd med resan ändå.

Den 8 februari, en torsdag, är bilen nästan lika sen och föraren är den samma. Denna gång är väglaget gott och föraren kör lika bra. Några dagar senare dyker samma förare upp för tredje gången för att hämta mig på jobbet och är där i tid. Detta får mig att fundera på lite om bokningscentralen varit sen med att släppa körordrar eller varit för optimistiska med framkörningstiden.


Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar