2019-02-03

Klagomål 2019-01-17

Logga på svart bagrund med vit text "En färdtjänstresandes dagbok" tillsammans med schablon av en vit käpp och en vit taxi

Inte lätt att komma i tid till arbetet när körningen inte skickas komplett till föraren och i tid. Inte sammanställt rent statistiskt men det känns som det vanligaste klagomålet vid sidan av att förare inte kan navigera.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej, Pierre Eriksson här med personnummer XXXXXX-XXXX här gällande min arbetsresa på morgonen 17/1. När jag beställde resan i söndag och anger att jag måste vara framme senast 7:50 så menar jag absolut senast 7:50. I dag blev jag avsläppt 7:55 efter att bilen hämtat mig väldigt mycket närmare 7:40 än de 7:20 som var avtalat vid beställning. Samres AB (Moldavien) ringde två gånger och meddelade förse4ning. Första samtalet var på hemnummret där jag inte svarar då jag står ute och väntar på att bli hämtad. Anhörig svarar och får höra att det skett en "kommunikationsmiss och bilen blir 10 minuter sen". Anhörig ringer min mobil och meddelar detta. Strax efter ringer Moldavien igen denna gång på min mobil och meddelar att "Chauffören har tekniska problem" och kommer strax efter halv åtta. När bussen kommer klagar föraren över att han inte fått en hämtningsadress utan bara en avlämningsadress på noden som skickades till honom och att det tog tid att få fram rätt adress åt honom.

Vad Västtrafik svarar

Att de är ledsna för tekniska problemen och ersätter mig med 100 kronor.
Ett exempel på hur ett svar från Västtrafik kan se ut i sin helhet.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar