2019-03-30

Klagomål 2017-12-06

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Troligen just denna gången jag lärde mig att man aldrig ska duscha efter träningen på vinterhalvåret om man åker färdtjänst - Man vet aldrig hur länge man tvingas stå utomhus i vinternattens kyla innan man faktiskt blir hämtad...

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej! Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX här igen! I går (ons. 6/12) hade jag en färdtjänstresa från Textilgatan 1 i Skene kl. 22:10. Taxin kom 22:50. Tio minuter efter lovad tid ringer Västtrafik och svamlar om Landvetter och att taxin är tio minuter sen, den borde alltså vart framme 22:30 men den dröjde alltså till 22:50. När jag lämnar lokalen för att åka hem 22:10 har jag ingen möjlighet att återvända in utan blir stående ute i december myspysregnet.
22:50 ringer telefonen och det sägs "Det är taxi här är det du som är du?" Klart som fan att jag är jag! Men om frågan är mindre filosofisk och stället menat som är det Pierre jag ser så är frågan svår att besvara för jag vet inte vad han ser och tittar man i min dokumentation som går ut med körordern står det kanske vad jag har för problem som berättigar färdtjänst? Nått som rör synförmåga kanske?

När han hittar mig är jag som vanligt helt hjälplös och han vet direkt att jag är som det står blind (vilket är egentligen en efterkonstruktion då vissa inte relatera till annat än att se fullt eller inte se alls, de värsta av era skitbolag lägger nog inte ett öre på utbildning av chaufförer ex. som detta fall taxi Kurir Göteborg) och han vill i välmening dra av mig från trappan. Trappan kan jag i alla fall känna med fötterna och klara, men att känna med fötterna och se om jag har en taxi i närheten för att hjälpa honom att avgöra om det är mig han ser? Hade så fall kanske funkat bättre om han kört över mig med taxin och sedan ringt och frågat om det var jag som han körde över. Annars var föraren bra största problemet är som sagt var hans kassa arbetsgivare.

Vad Västtrafik har svarat

Inte hittat svaret än men det ligger nog i högen med fysiska papper som kommit med analoga posten. hittar jag den rätta i högen ska jag uppdatera. Är dock säker på att de var ledsna och bad om ursäkt.
Här finns ett exempel på hur ett svar kan se ut från Västtrafik.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar