2019-03-30

Klagomål 2018-07-02

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Ville inte offra tid av helgen till att skriva klagomål utan vara ledig. Det resulterade att när veckan kom hade jag tre (3!) klagomål att ta med på en och samma gång.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej Pierre här med personnummer XXXXXX-XXXX som har typ haft triss i dåliga arbetsresor.

Börjar med lördag 30/6 resa till Jobbet. Föraren cirklar runt på fel del av bostadsområdet och även ska köra bort en parkerad bil så han kan stå nära bommen på felställe istället för åka 30 m längre ner där jag står i ensamt majestät med ryggsäck. Anhörig får känna sig manad och gå ut och agera tänkande hjärna och förklara. Hade föraren kört dit jag som väntar står hade denne även sett att det står Aratorpsvägen 9K på fasaden. Hur man än gör med upphämtning i bostaden blir det skit. Antingen säger man hämta i bostaden och de bara kliver in i bostaden trots vi har en rottweiler eller står och glor in på grannen våning under genom fönstret. vill man undvika detta och säger att man själv kommer ut ställer de sig vart fan som helst oavsett hur fel det är och passivt väntar fast jag står en bit bort.... Hur fan ska ni få detta och funka? det här är samma princip som dubbel bestraffning, vad än Pierre väljer ska han få skit.

Hemresa samma lördag (30/6) Säger till föraren att jag bor första lilla vägen in till höger efter järnvägen. Jag räknade dock inte med gång- och cykelbanan, vilket föraren tydligen gjorde och svängde in på den trots skyltar. Yrkesförare? Hade fan kuggat på en vanlig b-körkortsuppkörning!!!

Hemresa mån 2/7. Föraren missar Fritsla-skyltarna och ska vägledning och råd. I samhället frågar han om jag ska släppas vid en röd audi följt av frågan om Aratorpsvägen 8 är rätt. Jag säger att jag bor på nian varpå han frågar om han kan stanna vid skylten. jag påtalar att jag är synskadad men får ingen respons på det förrän bilen stannat någorlunda rätt och det ska erbjudas lite ofrivillig ledsagning.

enkel fråga. Är ersättningen så låg att taxibolagen bara har råd att anställa människor helt oförmögna att självständigt observera och tänka? Ska det vara på det här jävla viset kan jag ju nästan börja köra bil själv igen....

Vad Västtrafik svarar

Har troligen fått svar på detta via vanlig post och har inte hittat brevet än. När jag har gjort det ska jag uppdatera. Troligen var de säkert väldigt ledsna.
Här finns ett exempel på hur svar brukar se ut i sin helhet.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar