2019-03-30

Klagomål 2017-12-01

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Arbetsresa som skulle hämta mig på jobbet 18:15, men blev 25 minuter sen. När ringer runt 18:30 till förseningslinjen hos Samres ABs (underleverantör till Västtrafik) personal i Moldavien får jag svaret att bilen är bara några minuter ifrån mig. Som vanligt var denna tidsangivelse en akademisk kvart.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej! Pierre Eriksson (XXXXXX-XXXX) här. Min arbetsresa hem blev nästan 25 minuter sen hem i går kväll. Ingen hörde av sig heller förutom jag då som gav dem en kvart innan jag ringde förseningslinjen. De vart tvungna att ringa föraren så han har ju uppenbart inte hört av sig alls.
Ni kan säkert gissa vilket bolag det var innan ni kollar upp det hela? Är ju liksom oftast bara två pissbolag att välja mellan, så 50% chans att gissa rätt. Denna gång var det Sverige taxi.

Vad Västtrafik har svarat

Inget svar funnit passande detta i brevhögen, men är säker på att de var väldigt ledsna och bad om ursäkt.
Här finns ett exempel hur ett svar kan se ut från västtrafik.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar