2019-03-29

Klagomål 2019-03-28

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Ännu ett av alla i raden "har taxileg., men kan inte navigera och kör färdtjänst" Lämnar stavfelen orättade även om jag sett dem för att bevara det hela autentiskt.

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej, Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX med synpunkter på min arbetsresa hen den 28 mars. En Göteborgsbil som var framme hos mig 17:50 istället för 17:35. Anledningen är garanterat att denne inte hittar till adressen då denne ringde två gånger. första gången då var han redan sen men skulle tala om att han var där inom en minut. Andra gången ahde det gått flera minuter och då ville han ha vägledning. Då hade han åkt på andra vägar än Varbersvägen och således hamnat på baksidan av butiken framför XL-Bygg. Jag försöker förklara att huset han ser framför XL-Bygg är Skene Järn och jag står på andra sidan av den byggnaden. Inget går hem och jag är påväg att gå runt huset mig själv. Då hör jag i telefon att föraren får kontakt med personal från XL-Bygg som handgripligen visar att det går att köra runt byggnaden. Trodde det var karta på GPS:en? Då borde man se på den kartan hur Varbergsvägen är dragen i förhållande till den egna positionen. Då borde man ju kunna köra ut på den vägen om någon säger att framsidan på huset har sin infart utifrån denna väg.... men vad vet jag jag är ju ingen yrkesförare med en legitimation som kräver navigeringskunskaper för att få erhålla...

Vad Västtrafik svarar

Inget svar än.
Ett generellt svar kan se ut så här i sin helhet.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar