2019-03-30

Klagomål 2018-09-24

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Man kom ju i alla fall hem...

Vad jag har skrivit till Västtrafik

Hej! Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX här. Skulle fått en arbetsresa utförd 18:15 ikväll den 24/9. 18:30 ringer jag förseningslinjen och blir parkerad i telefon 10 min medan någon kollar saken. Får besked att taxin ska vara där om 5 min (standardsvaret precis som alla pizzor är klar på 10-15 min). Ringer åter förseningslinjen nästan 10 min senare och blir parkerad igen minst 10 minuter. Kliver ur taxin hemma på gården 19:22.

Vad Västtrafik har svarat

Har inte funnit ett svar än men troligen finns det i fysiska brevhögen och de var säkert väldigt ledsna.
Här kan man se ett exempel hur ett svar brukar se ut från Västtrafik.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar