2019-03-30

Klagomål 2017-05-23

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit taxi och en vit käpp.

Denna eftermiddag låg alla system hos Västtrafik nere så de kunde inte få ut någon bil utan rekommenderade mig att ta mig hem själv. Tur man jobbar på en arbetsplats med hyfsat många kollegor så någon bor på samma ort.

Vad jag skrivit till Västtrafik

Arbetsresa hem blev inställd då allt låg nere (23/5-2017). Blev rekommenderad av förseningslinjen att ta mig hem på annat sätt. Sa att det kan bli svårt så de skulle meddela när gick att skicka ut körodrar. Hittade en arbetskompis som sluta sitt pass en timme senare än mig som bor på samma ort. När vi var halvvägs hem ringer ni och undrar om jag är kvar.

Pierre Eriksson
XXXXXX-XXXX

Vad Västtrafik svarar

Jag hittar ingen information om detta och minns inte, men troligen var de som alltid väldigt ledsna.
Här finns ett exempel på hur ett svar kan se ut från dem.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar