2018-12-03

Klagomål 2018-12-03

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok och schablon i vitt med en vitkäpp och taxi.

Ny vecka med gamla ovanor. Förseningar tre arbetsdagar i rad.... Märker nu att jag skrivit fel hämtningstid i min trötthet. Skall vara 18:15 och inte 17:15.

Vad jag skrivit till Västtrafik

Pierre Eriksson här med personnummer XXXXXX-XXXX. Skulle i kväll den 3:e december ha en arbetsresa hem 17:15 men bilen kom 18:48. Blev väntkopplad länge när ringde förseningslinjen och efter nära nio minuter in i samtalet bröts det och jag fick ringa om. Kvällens låsansvarige på arbetsplatsen tyckte det var för jävligt och stannade med sin bil utanför grindarna så jag kunde få värme och skydd i hans bil medan väntade. Innerst hade han nog hellre lagt denna tiden på sin fru, barn och kvällsmat.

Vad Västtrafik svarat

Att de är ledsna och ska sätta in 100 kr på mitt konto.

Ett exempel på standardsvar i sin helhet ser ut såhär.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar