2018-12-02

Klagomål 2018-11-29

Logga svartbakgrund med vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablon av en vit käpp och vit taxi

Om en dag då jag fastnade i extremväder jag inte fann.

Vad jag skrivit till Västtrafik

Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX här (igen). denna gång gällande min arbetsresa för den 29 november. Skulle bli hämtad 17:15 blev hämtad någon minut efter 17:40. Försening enligt Moldavien beroende på extremt väder. Jag och andra som bor i området som jag talat med tycker att lätt underkylt regn under en stund är normalväder för årstiden. Ingen av de egenbilister tillika kollegor hade några som helst problem och då kör många av dem på småvägar. Skillnaden kan vara att dessa är födda här och därmed vana med regionala förhållanden. Lite körvana skadar ingen, och Moldavien bör inte lita helt på prognoser de läser eller hör.

Vad Västtrafik svarat

Att de är ledsna och ska sätta in 100 kr på mitt konto.

Här finns ett exempel på standardsvar.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar