2018-11-11

klagomål 2018-11-11

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med vita schabloner på en vit käpp och en taxi

Nu får man börja klaga direkt efter bokning, vilket är en ny erfarenhet.

Vad jag skrivit till Västtrafik


Hej! Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX som har beställt sina arbetsresor för veckan som kommer och är inte nöjd med den tiden jag fick för fredagen den 16/11 av Moldavien. Det är smått underligt att det alltid är den sista resan i veckan, alltså  den med längst framförhållning som ska innebära väntan mellan 50-60+ minuters väntan efter arbetsplatsens stängning och låsning på en plats helt oskyddad för väder och vind. Senast i lördags (10/11) stod jag nästan 50 (slutade 14:00 erbjuden hämtning 14:50 resa beställd 6 dagar före resdagen) minuter utanför låsta grinden vilket resulterade i denna film https://youtu.be/6-caS3c5BU0.


Nu ska visst detta upprepas kommande fredag (16/11) då jag slutar mitt jobb 18:05 och vill bli hämtad strax efter denna tid. Vad Moldavien såhär fem dagar innan resa hade att erbjuda var antingen tid när jag slutar eller strax innan jag slutar. Eftersom jag är synskadad och synskadade inte är kända för att röra sig lika snabbt som Usain Bolt hinner jag absolut inte stänga av datorn, göra mig ordning, rusa genom ett stort varuhus (4 fotbollsplaner total yta), stämpla ut och ta mig från stämpelklockan ut genom entrén på en tid som är exakt eller före jag avslutat min 9 timmars arbetsdag.


Så vad är alternativet jag fick? Jo, 19.10. Mer än 60 minuter efter butiken klappat igen och jag har slutat. Jag köper inte att gång på gång stå utelåst vid in infart och känna på olika novemberväder utan skydd. Arbetsresor prioriterade resor my ass! Fixa bättre tid eller sätt upp min busskur jag önskat mig innan fredag http://www.pirre.eu/2018/11/onskar-busskur-av-vasttrafik.html.

Vad västtrafik svarar


Inget svar än.

Ett exempel på standardsvar i sin helhet ser ut såhär.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar