2018-11-04

Önskar busskur av Västtrafik

Logga med svart bakgrund och vit text En färdtjänstresandes dagbok tillsammans med schablonbilder av en taxi och vit käpp

Har i dag efter att ha bokat veckans arbetsresor, där jag fick alla hemresor på tiderna jag jobbar fram till stängningsdags (två dagar av fem) på tider med 40-60 minuters väntan, skickat önskemål om en busskur. Västtrafik är ju noga att påpeka att färdtjänst är kollektivtrafik och inte taxi. Alla som åker "vanlig" kollektivtrafik har ju busskurer att vänta i när de ska kliva på linjetrafiken i tätorten. Jag åker till jobbet fem dagar i veckan till samma ställe och får stå i novembermörkret helt exponerad av novembers väder bestående av kyla, vindar, och regn utanför ett par låsta grindar.

Ge mig en busskur nu! Alternativt fler fordon från gärna lokala och säkra bolag. Det senare till skillnad från första förslaget gagnar även fler än bara mig själv och är därför att föredra.

En spinoff på detta inlägg finns på Youtube: Var är busskuren?

Läs även: Färdtjänst är inte taxi - Del 1

Skärmdump av västtrafiks kontaktformulär där jag skickade in önskan om en busskur


Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar