2018-11-11

Klagomål 2018-11-08

Logga med svart bakgrund med vit text "En färdtjänstresandes dagbok" och vita schabloner föreställande en taxi och en vit käpp

Gällande 30 min försening på arbetsresa torsdagen den 8 november 2018.

Vad jag skrivit till Västtrafik

Pierre Eriksson med personnummer XXXXXX-XXXX. Det har inte ens gått ett dygn sedan mitt förra klagomål. Denna gång gäller det en arbetsresa bokad 17:15 i dag 8/11. Moldavien ringer och meddelar att bilen är sen och beräknas framme 17:35. Inte ens den tiden höll ni utan taxin som inte är en taxi utan ett kollektivtrafikfordon (har jag hört) gled fram till mig 17:44, precis när jag tänkte ringa förseningslinjen och anmäla en försening på förseningen. Apropå kollektivtrafikfordon, säg mig Västtrafik, om jag hade kunnat åka med linjebuss nummer 450 hur många minuter sent hade den kommit under oktober fram tills nu? Kan jag inte få en jämförelse mellan dessa kollektivtrafikanter och mig? Ni måste ju ha statistik och jag är säker på att den hade sett snygg ut på min blogg. Dra gärna en kopia till kommunstyrelsen i Marks kommun med.

Vad Västtrafik svarar

Orsak: "Förseningen berodde på att trafikföretaget inte skickade ut körningen i tid till bilen vilket vi lagt in en avvikelse på."

Åtgärd: Lagt in en avvikelse.

Kompensation: 100 kronor.

Ett exempel på standardsvar i sin helhet ser ut såhär.

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar