2012-07-10

Tangentbordsträna fingrarna

Att skriva med rätt fingersättning spar inte bara tid det gör även att du kan koncentrera dig på vad du skriver snarare än på vad fingrarna gör. Vill du träna upp din förmåga att skriva effektivt och mer ergonomiskt på tangentbordet? Då föreslår jag att du vänder dig till Kunskapsstjärnan där du med flera webbverktyg kan träna upp din förmåga på ett roligt sätt. Känner du för att ta en paus finns även flera roliga spel som fyra i rad och sudoku.

Sajten är utvecklat för att vara  ett pedagogisktinstrument för barn i skolåldern men flera delar är lika bra för vuxna.

Share/Bookmark

1 kommentar :

  1. Bra artikel, den ska jag prova på. Jag har använt mig av maskinskrivning.se för tangentbordsträning som jag tycker är riktigt bra med.

    SvaraRadera