2010-12-30

Mycket terrorheter i vinter

Det har varit mycket aktiviteter i vårt vintriga terroristland med omnejder som föranlett rubriker i media som skriker ut ordet terror i olika ordkombinationer. För att det ska finnas terrorist-, rubriker, artiklar och ord måste det finnas terrorister eller åtminstånde terroristmisstänkta. För att bli terrorist eller terroristmisstänkt måste man ha vapen. Men vart får man tag på dem?

Ja, det kan kanske vara knivigt men som de flesta vet har man vart snäll resten av året och tror på tomten kan man önska sig julklappar. De som inte gjort en massa terror under året kan ju önska sig klappar av tomten att sedan använda denna tid.

Men vart får dessa juliga tomtar tag i vapen då? Enligt observation kanske de gör som i Sagan om  Karl-Beril Jonssons julafton och tar ifrån de som har vapen (som högvakten) och ger till dem som behöver. Kan detta vara en anledning till att denna tid på året blivit så terroristig? Hittade jag på ett nytt terrorord nu och i så fall kan jag börja jobba på gammelmedia och skriva om "terrorbilen" och andra terrorheter? Terrorhet är förövrigt ett av mig här påkommet ord som används till att beskriva händelse där läskighet inte är läskigt nog.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar