2012-08-05

Det här med Avloppssex

Det har varit Pride-vecka och då brukar det alltid krypa fram en och annan homofob i media. Detta år är inget undantag och Willy Christiansson ordförande för SD i Härryda bestämde sig för att komma ur garderoben som homofob och begå politiskt självmord för öppen ridå.

Han efterlämnar dock ett nyskapat ord som är "avloppssex". Sex för honom har syftet att säkerställa fortplantningen och skall därför ske i hål avsätt för just detta. Ser fram emot nya utspel av denne man om oralsex, preventivmedel och att även heterosexuella kör analt. Det mest skrämmande med denna mannen är dock inte att han ser homosexualitet som något onormalt utan hur han vill behandla dessa. Han vill att dessa skall behandlas som patienter på mentalsjukhus à la  femtiotal. Han konstaterar dock att landets ekonomi sätter stopp för hans våta dröm. Riktigt vidrig människosyn!


På denna bloggen tillämpas humanismens tanke om människors lika värde och lika behandling. Därför oavsett vad ni är, vad ni gör och med vem är ni lika äckliga hela bunten. ;)

Någon som gör tvärtemot stackars Willy är Annie Lööf (C). Hon satsar på populistiskt utspel mitt under Pride som om det var valår redan. Det enda Centern kommit med under veckan som kan förknippas med snusk är förbud av humrar.

Innan ni klickar er vidare så deltag gärna i min poll och diskussion om avloppsex:
Poll - Är det OK med "Avloppssex"?

Artiklar om avloppssexet: BT, SvD, Expo, Expressen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Share/Bookmark

0 kommentarer :

Skicka en kommentar